Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές από την Α’ και Β τάξη

Οι μαθητές της Α τάξης στο μάθημα Τ.Π.Ε.  (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών) έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στην εφαρμογή στις εφαρμογές KTuberling και  Tux Paint για να σας ευχηθούν Χρόνια Πολλά!

Το Tux Paint είναι ένα ελεύθερο, βραβευμένο πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12. Χρησιμοποιείται από μαθητές σχολείων σε όλο τον κόσμο για να αποκτήσουν ικανότητες στην ψηφιακή σχεδίαση. Συνδυάζει μια εύχρηστη διεπαφή, διασκεδαστικά εφέ ήχου, και μια ενθαρρυντική μασκότ κινούμενων σχεδίων η οποία καθοδηγεί τα παιδιά καθώς χρησιμοποιούν το πρόγραμμα.

Στην συγκεκριμένη δραστηριότητα οι μαθητές σχεδίασαν χρησιμοποιώντας από την εργαλειοθήκη του Tux τις σφραγίδες και τα μαγικά. Παρακάτω βλέπεται τις δημιουργίες τους

Οι μαθητές της Β τάξης έχοντας πλέον εξοικειωθεί με την εργαλειοθήκη της εφαρμογής Kolourpaint έφτιαξαν υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές!

Τμήμα Β1

Τμήμα Β2

Δημοσιεύθηκε στην Δευτέρα Δημοτικού, Πληροφορική, Πρώτη Δημοτικού, Σχολικό Έτος 2023-2024. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.