Εκπαιδευτικό εργαστήριο κινουμένων σχεδίων

Ξεκίνησε χθες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας, η παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα: Εκτοπισμένοι πληθυσμοί από το παρελθόν έως σήμερα. Ένταξη Προσφύγων-Μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών υλοποιεί το ευρωπαϊκό έργο MILE που στοχεύει στην ενίσχυση των τοπικών και περιφερειακών αρχών σχετικά με τον τρόπο που βοήθησαν στην ενσωμάτωση των μεταναστών και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που προκύπτουν.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ γίνεται από το ANIMASYROS και είναι μεγάλη μας τιμή που επισκέφθηκαν το δικό μας σχολείο για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα από το ANIMASYROS τον κύριο Βασίλη Καραμητσάνη, τον κύριο Δημήτρη Αρμενάκη και την κυρία Nikoletta Barbata.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ιωάννη Μάντζιο από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών και φυσικά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που αγκάλιασε τη δράση αυτή, για την στήριξη και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Στιγμές από την 1η μέρα:

Στιγμές από τη 2η μέρα:

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Αρχική, Δράσεις Σχολείου, Εκδηλώσεις, Έκτη Δημοτικού, Πέμπτη Δημοτικού, Πληροφορική, Σχολικό Έτος 2023-2024, Τετάρτη Δημοτικού. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.